четвъртък, 12 юли 2012 г.

Картинг пистата в Добрич изненада феновете си с ново удължено трасе


картинг
Картинг писта

Картинг пистата в Добрич изненада феновете си с ново удължено трасе 

От юни 2012г. картинг пистата в двора на школото ОТМЕ в град Добрич стартира с по-удължено трасе. Поради малкото атракционни в град Добрич, картинг пистата е едно предпочитано място от добричлии. В момента аналогично на миналото лято, пак породи задълбочен интерес сред  местните граждани. Сред любителите на картинг пистата се оказаха, както тийнейджъри, така и възрастни хора. Пистата предоставя много интересни промоции намаления през летния сезон.

Картовете, от които можете да се възползвате са седем на брой. Интересното е, че има и един изцяло професионален спортен карт, който е с 30 конски сили и двутактов мотор. Този екземпляр може да развие скорост до 150 км/ч. Относно другите картове максималната им скорост е до 90 км/ч.

Тук собствениците са се погрижили и за най-малките, като са закупили детският карт, специално разработен за деца от 6 до 10-годишна възраст. С ново оформление е и самата писта. Тя е удължена с повече от 50 метра и общата и дължина вече е 600 метра. Пистата е гладко трамбована и асфалтирана чрез необходимата строителна механизация за това. Друга новост, която могат да ползват посетителите е система за отчитане на изминатото време. Софтуерът отчита параметри, като средна скорост, най-бързата обиколка и време на последната обиколка.

Пистата е осветена, което дава възможност да се използва късно вечер след залязване на слънцето.   

Тук цената на една обиколка е на стойност едно левче, когато клиента желае повече от 10 обиколки е предвидена отстъпка. Работното време на картинг пистата през седмицата е от 12 до 22 часа, а през почивните дни от 10 до 22 часа.
  
Картинг пистата в Добрич ще работи всеки ден без почивка до края на месец октомври.

Няма коментари:

Публикуване на коментар